petek, 25. marec 2016

Škatlica

Kakšni  dve leti bo, kar sem naredila prvo exploding škatlico- čestitko. Bila je namenjena moji sestri za rojstni dan. S časoma sem kakšno stvar spremenila ali pa dodala. Tako je nastala naslednja v modri barvi.
Taki izgleda pa njena notranjost. V srednjem delu, v etuiju, se pa nekaj skriva.


petek, 11. marec 2016

Zahvala za prijateljstvo

                     Prijateljstvo je nepotrebno kot filozofija, kot umetnost....                                                    Nobene vrednosti za preživetje nima; vendar je ena izmed tistih                                                                     reči, ki dajejo vrednost preživetju.                                                                                                         C.S.LEWIS                                        
        Ta voščilnica je namenjena kot zahvala za prijateljstvo. Za ozadje sem uporabila štampiljko Tine Baša. Da so posamezni delčki,ki so nalepljeni po vrhu prišli bolj do izraza, sem uporabila paus papir, da je ozadje malce zamegljeno. V kotu je rožica sestavljena iz dveh washi teipov prilepljenih na belo podlago. Dodala sem še pentljico iz vrvice, gumbek in še par rdečih perlic.
        To voščilnico prijavljam za izziv   http://www.najlepsi-par.si/ko-me-inspirira-46/

  

                                  

Rojstvo


Nedolgo nazaj sem naredila dve različni voščilnici za isto priložnost- ROJSTVO. Prva je za punčko,narejena v nežnih tonih, dodala sem čipko.  Odtis štampiljke je pobarvan s Copici, štampiljka je Magnolia.
Druga je za fantka, tudi narejena v nežnih toda modrih barvah. Štampiljka je od Mo manninga, odtis je pobarvan ravno tako s Copic flomastri, ki so zakon.

Upam da so vam všeč.

ponedeljek, 7. marec 2016

Washi tape - pike in črte

Tale voščilnica je bila narejena prav za izziv CRAFT-alnice. Prvič sem uporabila washi tape. Za osnovo sem uporabila natur papir, na katerega sem skombinirala rdeče - belo. Ozadje slikice je obrobljeno s pikastim washi tapem. črtast washi pa sem uporabila za trak. Sama štampiljka je Mo Manning, pobarvana s Copici. Za piko na i sem dodala še zvezdico. Prijavljam jo na 155. izziv CRAFT-alnica: washi tape.